29 Mayıs 2009 Cuma

MonotonlukMaratonu


sınavlar bitti. bu maratondan kurtulmak var şimdi. sıyrılmak -meli -malı'lardan...sonra bi yanda bir kitap, diğer yanda yazılacak yeni hikayeler, öte yanda bi adet sevgili, beri yanda "gel" diyen arkadaşlar, uzak yanda bi anne "özledim" diyen, tam da bu yanda duvara dalıp saaatlerce bakma isteği...evet yapabiliyorum! rekorum 1 saat 12 dakika! bir duvara bakmanın rekoru! sigara bile içmiyorum bakarken. şarkı bile söylemiyorum. ama gözümü kırpmadan duramıyorum, kahretsin. onu yapıyorum işte=( gözümü kırpıyorum=( bazen görüntüdeki aşırı karıncalanmadan gözüm kaşınıo, bi damla düşüo, geçio...camın önünden o sırada Sorumluluk geçiyo. camı kırarcasına yumrukluyo. ama hayır bakmıyorum! asla! hücrelerimdeki sitoplazmayı emmesine izin vermiycem. kurumıycam lol! hep bööle vıcık vıcık olup,duvara bakcam. girmeyin aramıza. ah nasıl unuturum kapımın anahtarı yok! o yüzden dalmalarım hep 00.00'dan sonra.

el etek çekilince, duvara benden başka gölgeler inmeyince=)

aklıma karakum geceleri gelir...biz daha yeni serpilmişken. yaşıtımız karşı cinsler önlerindeki ağırlığa henüz alışamamış, kambur yürürken. kamburluktan mütevellit salyaları yer çekimine yenik düşerken. sahilde bi dalgakıran...insanı intihara teşvik etmemesi mümkün değil! sadece muhabbetlerdeki zeka seviyesi eksikliği ve hormon salgısının aşırılığı bile insanı intihara sürükleyebilir! lan oğlum, insan diyorum lan! takmışlar bir kız olmak erkek olmak...hay s...in cinsiyeti...bence herkes cinsiyetsiz olsun! öyle karar verdim 7 yıl önce. ama olamadım. dişi kaldım. öteki olmaktan iyidir. nispeten.

duvar dedim. dalgakıranla aynı renk. gri. sonbaharı da çok severim. o da gri. "Olmaya" çalışmak yok onlarda. eski-yeni karmaşası da yok. hep aynı. tekdüze. MonotonlukMaratonu'nun daimi galipleri...

12 yorum:

Duysev dedi ki...

bir AmeliePoulain olmak kolay değildir.

Kaptan dedi ki...

AmeliePoulain'den çok ne var?

Duysev dedi ki...

kaptan var!

Duysev dedi ki...

hatta kaptan mağara adamı mı demeliydim=)))

Kaptan dedi ki...

Kaptan Mağara adamı çok mu? Yaa o kadar severim ki kaptan mağara adamını, keşke olsam :(

Kaptan dedi ki...

Kürkümden istediğim her şeyi çıkarabiliyorum düşünsene! Amelie Poulain ile kıyaslasana bi

Duysev dedi ki...

olduuu...biz de tam kalkıyoduk! hadi canım hadii.

Kaptan dedi ki...

:(

Kaptan dedi ki...

Niye "hadi canım hadii." dedin ki. Kötü niyetle dememiştim. Üzüldüm vallahi.
Her ne kadar "Şu an dünya üzerinde kimbilir kaç kişi daha da çok üzülüyordur" diyerek toparlamaya çalıştım ama toparlayamadım. Vallahi üzüldüm. Amelie değil de Polyanna olsam anca sevinebilirim tekrar.

Duysev dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
je est un autre dedi ki...

darkside of the moon diye atladım direk (: yanlış anlaşılma olmasın efenim

Duysev dedi ki...

evett aslında tam da böyle bi durum;) beni benden daha iyi anlattın kuzum fikrine sağlık:)