28 Nisan 2010 Çarşamba

EliSigaraTutanKadınlar2


Mlk hayatıma gireli epey oluyor da, biz nasıl böyle bir anda siyam ikizi oluverdik hiç bilemedim. bence Dido'nun gidişi ve bir tek onda olduğuna inandığım sakinleştirici etkinin yerini Mlk'nin doldurabilmesi bunda oldukça etkili falan. neyse. aslında ben çok karizmatik bir yazı yazıcaktım, çünkü Mlk cidden acayip karizmatik bir hatun. Mesela hiç ağlamaması bana hep çok çekici gelmiştir. insan, içinden Mlk'yi ağlatmak istiyor, sanki ağlatabilirse çok önemli bir insan olduğunu kanıtlayabilirmiş gibi. salakça. tabiki bu işler böyle değil, tam tersinden oluyor. Mlk bizi güldürüyor. mantıklı. bir de Mlk'nin azıcık ucundan burjuva halleri var ki, hastasıyız. örneğin kuma basmaması, bulaşıkta çatal bıçak yıkamaması gibi. böcek görünce evimizin içini dolduran o güzel serenadları da eğlencemiz oluyor işte. ama Mlk bir sigara tutar, aman yareppi! ben el fetişiyim, bunu da söyleyeyim de aradan çıksın:) Mlk'nin elleri 1.keman tutarken, 2.sigara tutarken insanı kendinden geçiresi güzellikte oluyor. alıp öpesim, böyle yağ balla nemlendiresim, bakasım geliyor. öyle güzel el görmedim ben hayatımda. cidden! bak mesela şuan içerden keman sesi geliyor. gidip izlesem ne harika olur. böyle parmakları ince ince falan off:) yok be sapığa bağlamadım, el ama yani el!
ayrıca Mlk'nin enteresan erkeksi halleri de var, evet o mükemmel ellerle PSP oynadığını iddia ediyor. şaşırıyorum. neyse gülün dikeni deyip geçiyoruz da, ya o meyhane merakına ne demeli. geçen hasan basri'ye "hasan beni pavyona götür la, bıyık falan takarım. çok merak ediyorum nolur be!" derken yakaladım. ya buna ne demeli. bazen öyle espiriler yapıyor ki, geceleri gizlice kahvehaneye gittiğinden şüpheleniyorum. ama yine de Mlk öyle bir senkron yakalamış ki, ezber bozuyor resmen. nasıl yakışıyor, kızamıyorum. ama o bana çok kızıyor. "ya gitmiycem, hem hiç bişiy bilmiyorum yine 0 çekerim sınavda. moralim bozulur, gitmiycem sınava" dediğimde ses tonu ayarı ve cümlelerindeki tutarlılıkla kendimi kıyafet seçimine doğru seyirtirken buluyorum.
elinin sigara tutmasına diyecek bir şeyim yok, hatta kurban olurum ben ona. ama o duman sakın ses tellerine zarar vermesin. bunca kalabalıkta en güzel "akşam oldu hüzünlendim ben yine" diyen bir tek onu tanıyorum.
Mlk ile en sevdiğimiz_Morrisey/Let Me Kiss You

4 yorum:

mercel dedi ki...

mlk i seviyoruz. keman çalmasını şarkılar söylemesini, yemekler yapmasını, kahkahalar atmasını, seksi pozlar vermesini, an ve an seni şaşırtabilme gücünü:) mlk seni seviyoruz bebeğim (:
bir de bu yazıyı yazan, insanların içini taa içini gören hisseden, bir de bunları en güzel çizgide yazabilen kadını da çoooook seviyoruz. çok seviyorum, alıp kaçırasım gelicek kadar seviyorum (:

Duysev dedi ki...

hep böyle olur dimi BüyükGülen?! hep böyle bitmeye yakınken sevgi sözleri dile gelir, kıymetler hissedilir. size geç kaldığıma üzülürken "Ya hiç olmasaydı?!" diyerek kendimi teselli ediyorum. seni çok seviyorum!

mercel dedi ki...

ben de geç kaldığımıza çok çok çok üzülüyorum. ama daha çok zaman var önümüzde di mi .)
çok seviyorumm, pek seviyorumm !

mlk dedi ki...

durun durun ben de söylicem. ben de sizi seviyorum. şairane bir dille olmasa da öyle düz bir sevgi de değil. bayaa içten, bayaa fazla seviyorum.
ayrıca methiyelerinize de teşekkürler, eli kalem tutan kadınlar!