3 Mayıs 2010 Pazartesi

HelloDarkness!MyOldFriend*


kafama kafama vurmasa ya. anladık havalar güzel. anladık ağaçlar çiçek çiçek. anladık güneş gözlüğü evde unutulmamalı. anladık beyaz giymek işten. anladık sevme mevsimi. anladık ellerin terlemesi umursanmaz. anladık çimler sevişgen mekanı. anladık konserler sarmaş dolaş dinlenir. anladık Bahara içilir.
anlatamadım. her şey bu kadar muazzamken, bir gece Jay Jay konserinden yalnız dönersin. burnuna bir koku çalınır. kokuyu bir şeye benzetmeye çalışırsın. O'dur. onun kokusudur. hava soğur birden. çok sevdiğin birinin öldüğünü bir anda hatırlamak gibidir. sürekli kaçtığın şeyle bir anda karşılaşmak gibidir. büyük talihsizliktir, ve daima zamansız gelir. kamçılanırsın. bahar kesiklerini üfler yalnızca. o anda, o dolmuşta ağladığını kimseye anlatamazsın. baharda mutsuz olmak ayıptır.
Dinle_Emiliana Torrini/Sound of Silence

4 yorum:

kendisindenbaşkaeksiğiolmayankadın dedi ki...

baharda mutsuz olmak kişinin yalnız başına evine dönüp korku filmini izlediği sırada çok saçma bir nedenden ağlamaya başlaması gibi bir şey.
güneş asla seni ısıtmaz.
yalnız değilsin ben varım diyen tek bir ses bile duymadan; öyle ki konuşacak kimsen olmadığından aynanın karşısında yaptığın provalardır.

bilakis; baharda yalnız olmak ayıptır.
ve ben ayıp yatakta değil bahardadır.

Duysev dedi ki...

kendisindenbaşkaeksiğiolmayan kadın, sen de "kendime çarpsam düşerim"gillerdensin. sevdim!

Adsız dedi ki...

o'dur.onun kokusudur.o kokuyu artık duymak istemiyorsundur.ama ordan veya burdan bir şekilde yolunu bulup çıkıyor geliyor o koku yine.aman neyse.sen kimsin bilmiyorum.ama evet.o'dur.onun kokusudur.o iki cümle etkiledi beni.

Duysev dedi ki...

aferin bana demek isterdim ama demiycem:) selam.