8 Haziran 2009 Pazartesi

BişeylerYapmakLazım...

birden anladım.Ama sahiden çok birden oldu.Popülaritenin bokuna batmışız.Korkudan altımıza etmişiz.Yazık be!Bir Rimbaud olarak şunu söyleyebilirim ki:Bireysellikle sübjektifliğin arasındaki o kaypak zeminde kalmayacağım!Derhal idealler havuzundan çıkıp,saçımdaki damlaları toplayarak sürüden ayrı düşücem.Susucam.İnadımdan belki, belki umutsuzluğumdan, bıkkınlığımdan, belki adamsendeciliğimden, belki keyfimden, belki söyliicek hiçbişey bulamadığımdan, belki şaşkınlığımdan, belki üşengeçliğimden, belki de belki...ama Susucam! Kendime ait kelimelerim olacak, kendi dünyamı değiştiricem önce, sonra bakıcam etrafıma...bana Deli demeyen birileri var mı diye.Sonra miskin bir kedi kıvamında sokulucam yanlarına.Birlikte susucaz.Kelimeler intihar edicek.Belki'si yok bu kez.Kelimeler anlamlarını yitirecek!
Susmak Anlamdan Sayılacak.Kalabalık.

5 yorum:

DgKn_ dedi ki...

Kelimeler anlamlarını zaten yitirmiş ama susmanın anlam kazandığı bi yer bulursan hbr et.ka ya söyle o bana söyler :),Eline yüreğine klavyene sağlık :)

Duysev dedi ki...

güneyi tanımlayan bir kuzey
doğuyu tanımlayan bir batı(ka diyoruz aramızda)
bulunur mutlaka.Belki
hepsi de işteş bir yalnızlık beklentisi..
bilmukabele efenim=)

DgKn_ dedi ki...

heyt! Emre ve insanları(?).Kafa yormaca,direkt konusmamaca,kelime oyunları,beyin fırtınaları,konuşmaları eğlenceli ve anlamlı hale getirmece :):) Şimdi Emreden olduğun anlaşıldı=) Yazmaya devam et ve emreyide yönelt ben beceremıorum :)hoşçakal_

Duysev dedi ki...

=) hoşçakal...

mrcltk dedi ki...

ve susmak hayatı paylaşmak olacak....
;)