28 Haziran 2009 Pazar

Neverland


uzaylı desinler.yabancı desinler.bizden değil desinler.deli desinler.bilinç üstü söylemleriyle dışlasınlar.biz bilinçaltı hallerimizle dolaşalım "kurtarılmış bölgeler"imizde.
Ayrılmayacağız.ayrılırsak bir daha tanışamayacağız çünkü asla.o ilk heyecanı başkalarına adayamayız.başkası yok ki!desinler.assınlar,kessinler,ne fark eder.gerekli olan herşeyi bulduk ve tanıdık biz.bütün fedalar birbirimizi ayrılıktan kurtarmak için yapılacak bundan sonra.ayrılık=yabancılaşmanın mat rengi.
sana şiirler okuyacağım daha niceleri.şuan bilmediğimi sana öğretmek için önce ben tanıyacağım.ve çoğalacağız.nasıl senden önce benken,şimdi biz olmuşken,olacak kendi kolonimizi yaratacağız bebeğim.bizi hiç tanımayan kimselerin cümlelerine girip akacağız.yaşayacağız.bir yatak altımızda,dilimizde şerbet tadı,burnumuzda kış çayı kokusu,ellerimiz-karışacak hangisi senin,hangisi benim bilemiycez,sormıycaz da.
ve işte! bizim kafamızda,kafkamızda,kavgamızda,çatlayan tek cam,karanlığa gömülen tek şehir,ağlarken susan tek çocuk,yarım kalan tek sözcük,mat edilebilecek tek satranç olmıycak!lafın gelişine değil,fiilin gidişine yaşıycaz.Biz.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Ayrılık yabancılaşmanın mat rengiyse…

Ben yabancıydım kendime, öyleyse ayrı mıyım bedenimin çizdiği sınırla kendimden
İçimdeki ses susmaz, ben beni ararım sıkışmışlığımda..
Ayrılık, yabancılaşmanın, mat rengiyse, ....

Duysev dedi ki...

bu bir dido yorumu! ben senin ciğerini bilirim mitubeybim:*